Tisztelt Látogatónk!


A Mistral-Hungaria Kft. 1993-ban alakult és működik bejegyzett utazási irodaként. Fő profilunk a vadászatszervezés, de kívánságra fotószafárik és horgászutak szervezését is vállaljuk.

Az elsők között, 1994 óta foglalkozunk célzottan magyar vadászok külhoni vadászatainak előkészítésével és lebonyolításával. Tevékenységünk kiterjed a vízum és fegyverbeviteli engedélyek beszerzésére és - amennyiben igénylik - gondoskodunk a repülőjegyekről is.

A Mistral-trófeaszerviz szolgáltatásunk keretében felügyeljük a trófeák hazaküldésének folyamatát és intézzük a belföldiesítés formaságait is.

A fenti menüsor azon földrészek/országok listáját tartalmazza, ahová vadászatokat szervezünk. Az idei szezon programjait a megfelelő menüpontokra kattintva PDF formátumban nyithatja meg. (Egyes menüpontjainkhoz folyamatosan készítjük aktuális programjainkat, ezek feltöltéséig szíves megértésüket kérjük.) Ha az Önt érdeklő vadászatról nem talál aktuális programot, hívjon minket és a részletes ajánlatot a kívánsága szerinti formában (e-mail, fax, levél) küldjük el Önnek.

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) menüpont részletezi a vonatkozó rendeletekben előírt jogszabályi kereteket, különös tekintettel a vadászatszervező tevékenység egyedi sajátosságaira.


Programjaink böngészéséhez kellemes időtöltést kívánunk.
 


Dr. Adorján Ákos
ügyvezető